Aquest 2015 pot ser l'últim Sant Jordi amb desnonaments i talls de subministraments. Ens ajudes?

Com sabeu, des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, l'Aliança contra la Pobresa Energetica i l'Observatori DESC estem impulsant una Iniciativa Legislativa Popular contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Els darrers mesos han estat d'intensa feina, recollint signatures durant el fred de l'hivern i informant a la poblacio que #AvuiEsPot acabar amb els desnonaments i la pobresa energètica, tan sols cal voluntat politica. 

A quinze dies perquè acabi el periode de recollida ja doblem el minim de signatures que ens garanteix que la ILP pugui entrar a debat al Parlament. Ja tenim més de 100.000 signatures. Un petit-gran de totes!

Tot i així, creiem que encara falta moltissima gent per signar que està d'acord amb les mesures que proposem a la ILP habitatge. Per aquest motiu, volem aprofitar la Diada de Sant Jordi per afegir un gest a la tradició de la rosa i el llibre: la signatura de la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Vine a signar per la ILP! Estarem a la majoria de pobles i ciutats de Catalunya, a les parades de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, i de la resta d'entitats que col·laboren amb la recollida.

A Terrassa podràs signar la ILP habitatge a:
  • Lloc: Portal de Sant Roc cantonada amb Rambla (aprop dels Ferrocarrils)
  • Hora: de 9 a 20h
Aquest Sant Jordi, una Rosa, un Llibre, i una firma a la ILP!

#UnaRosaUnaFirma   #UnLlibreUnaFirma
 
 

No hay comentarios: