Dónde puedo firmar la ILP contra los desahucios y los cortes en Terrassa?

La "Iniciativa Legislativa Popular de Mesures Urgents per fer front a l’Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica", impulsada per l’Observatori de Drets  Econòmics Socials i Culturals (DESC),  l’Aliança contra la Pobresa  Energètica (APE) i la Plataforma d’Afectats  per la Hipoteca (PAH); es va presentar a la ciutat de Terrassa el dia 13 de gener de 2015.

La "ILP habitatge" proposa canviar les lleis a Catalunya per garantir el dret a l'habitatge, aturar els desnonaments i els talls de subministres bàsics (aigua, llum i gas) de les families vulnerables.

Per a què aquesta ILP arribi al Parlament de Catalunya hem de recollir un mínim de 50.000 signatures. Tenim fins al mes d'abril! Quan vem presentar la ILP a Terrassa vem habilitar 5 punts de recollida fixes per facilitar la recollida de suports dels i les terrassenques. Després hem rebut la col·laboració d'altres entitats de la societat civil terrassenca.

Gràcies a tot aquest esforç hem pogut augmentar els punts de recollida fins a 13 repartits per tota Terrassa!

Us compartim un mapa on podeu consultar tots els punts de recollida de la ciutat de Terrassa, amb les adreces i els horaris de cada lloc.

La idea és recollir el màxim de suports possibles!
Hi ha punts per tota la ciutat: busca el més proper i acosta't a signar!


 

No hay comentarios: